Skandinaviska Institutet för Hälsa och Andlig Utveckling

 

E3live AFA-algen

Vad är E3Live?
E3Live är en unik algprodukt, som nnehåller en enda ingrediens, Aphanizomenon Flos Aquae (AFA), en ätlig blågrön sötvattensalg. E3Live är en levande, färsk produkt. Algen distribueras fryst med fullt bibehållen kvalité. Den kan inte jämföras med motsvarande torkade former.

Upper KLamath Lake
Kvaliten på all växtlighet reflekterar omgivning den växer i. E3Live skördas i Upper Klamath Lake, Oregon, USA. Det är det enda stället där algen skördas idag. Här finns vulkaniska källor med mineralrikt vatten. Sjön är högt belägen på 1200 meters höjd och är omgiven av bergen Cascade Mountains. Sjön har i genomsnitt 300 soldagar per år och ligger långt från större städer och industriella föroreningar. Upper Klamath Lake är en av få alkaliska sjöarna i världen. Sjön har en oerhört hög mineralkoncentration tack vare tidigare vulkanisk aktivitet, som för 7000 år sedan täckte området med miljontals ton mineralrik aska.

Ekologisk hänsyn
E3Live skördas med stor noggrannhet i sjöns norra del och genomgår omfattande kvalitetskontroller av oberoende laboratorier som garanterar en jämn och hög kvalitet. Företaget Vision Inc (som skördar algen och producerar E3live) har en hög moralisk ambition och kompromissar inte med kvalitet eller arbetsinsats. Algen reproducerar sig hela tiden så tillgången på alger i Klamathsjön är så stor att man skulle kunna föda jordens alla människor, med en tesked, utan att störa den ekologiska balansen i området.

Supernäring
E3Live har ett unikt näringsinnehåll, oöverträffat av någon annan känd föda. Näringen assimileras till 97 % i kroppen tack vare algens mjuka cellväggar och att många näringsämnen är i en form som är mycket lättupptagliga för kroppen. Den innehåller
biologiskt aktiva vitaminer, mineraler, spårämnen, aminosyror, enkla kolhydrater, enzymer, essentiella fettsyror, som omega-3 och omega-6, karotener samt klorofyll. Det är den främsta källan för vitamin B-12, som är i en mycket lättupptaglig form. Det är den rikaste klorofyllkällan som man känner till idag. Denna alg har också en hög enzymaktivitet, som inte utarmar kroppens egna enzymsystem. Vi ser det som lättupptaglig mat som kroppen direkt kan använda sig av. E3Live har också en alkaliserande (basbildande) effekt på kroppen. Den är 100 % vegetarisk, vildskördad,
ekologisk och helt utan tillsatser.

DR Gabriel Cousens
Dr. Gabriel Cousens, författare till "Andlig Näringslära" ser E3Live som ett fantastiskt näringsstöd för kroppen. Han säger, -"Jag har använt och rekommenderat denna algart i olika former under 18 år. E3Live innebär ett kvalitativt språng framåt.

Fryst AFA-alg 480 ml (1-4 mån förbrukning) 375:-.
AFA-algen i kapslar 90 st.
(1-3 mån förbrukning) 375:-.

Finns att köpa på:
Veda Lila-Hälsocenter
Barnhusgatan 1, 111 23 Stockholm.
08-21 53 30.

Gryningen-Hälsokost
Folkungagatan 68, 116 22 Stockholm

Läs mer om AFA algen

 

© Copyright 1997-2007 Skandinaviska Institutet för Hälsa och Andlig Utveckling

Artemisgatan 43, 1 tr, 115 42 Stockholm
Tel: 08-664 77 29, 0708-67 37 08 • E-post: info@skand.org