Skandinaviska Institutet för Hälsa och Andlig Utveckling

 

Konsultation med behandling i Stockholm

Tre timmar personlig konsultation med behandlingar. Institutet kan nu erbjuda ett längre konsultationstillfälle tillsammans med en Ayurvedisk vaidya. Konsultationen när och utvecklar flera olika sidor hos människan och ger en erfarenhet av att vi är något mycket mer än den fysiska kroppen. Människan består av kropp, själ och ande och är ytterst en andlig varelse.

Konsultationen består av

1. Ayurvedisk Hälsokonsultation:
Konsultationen börjar med en traditionell Ayurvedisk hälsoundersökning. Vaidyan använder pulsläsning där dina eventuella obalanser läses av. Du får råd om kosten, dagliga rutiner, motion, yogaövningar, kosttillskott och kurer för att skapa balans i kropp och sinne.
45 min.

2. "Yagya":
Den första Yagyan lyssnar vi på i bekvämt sittande ställning och med slutna ögon. 45 min. I den andra Yagyan används en gammal vedisk procedur för att skapa frid i kropp, sinne, familj och relationer. Proceduren har en tydligt avläsbar effekt på "dosha" balansen i kroppen och anses också kunna reglera planeternas inflytandet på våra liv. Yagyan utförs på traditionellt vediskt vis. Efter yagyan får du ett personligt ursprungsljud "primordial sound".
20-30 min.

3. Huvudmassage:
Behandlingen fortsätter med huvudmassage- "shiro-abyanga" med en specialpreparerad olja.
10 min.

4. Beröring "Marma":
Under behandlingen stimuleras kroppens sk marma- punkter med en lätt beröring, eterisk olja och uppmärksamhet. Därefter ges en kortare Mahamarma- healing.
20 min.

5. "Yogic sleep":
Denna vägledda övning är en resa in i kroppen och vårt eget mikrouniversum och vidare ut i vårt yttre universum. Bekvämt liggande följer vi med på den vägledda resan. Den här övningen kan sedan praktiseras hemma på egen hand.
30 min.

Kostnad

1950:- (inkl. moms).
Rabatt: för studerande, pensionärer, familj/person. 1495:-
 

© Copyright 1997-2010 Skandinaviska Institutet för Hälsa och Andlig Utveckling

Artemisgatan 43, 1 tr, 115 42 Stockholm
Tel: 08-664 77 29, 0708-67 37 08 • E-post: info@skand.org